Klädsel för golfspel

Det har länge funnits olika krav på klädsel på golfbanorna. Även om det har släppts mycket på många banor den sista tiden. Så förekommer fortfarande krav på klädseln i allra högsta grad. Det absolut vanligaste förbudet är förbud mot att spela i bar överkropp. Detta trots att golf ofta spelas på varma sommardagar. En del klubbar har en något lösare regel kring bar överkropp och förbjuder det endast där det är synligt från klubbhuset. Även om det kan diskuteras varför man inte ska få spela golf i bar överkropp så har vi internationellt sett extremt lite klädkoder på golfbanorna i Sverige.

 

Klädkoder internationellt

Runt om i världen råder på många platser helt andra helt andra regler för klädseln på golfbanorna. De vanligaste förbuden är emot kortbyxor och tröjor utan krage. Men på många finare banor finns det ofta lång lista på vad som är tillåtet och inte tillåtet att bära på en golfbana. Förutom förbud mot kortbyxor och tröjor utan krage. Så finns också ofta förbud emot jeans och icke golfskor.

Handla golfkläder

Står man i valet av att köpa nya golfkläder så finns det en internetsida som är mycket bra. På www.golfkläder.eu kan du lätt hitta snygga golfkläder till bra priser.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>